Basilikumdressing til grøn salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Flødeost rørt op med god basilikumpesto gør det ud for en nem dressing med masser af smag. Kan bruges både som dip og dressing.

Ingredienser

Antal portioner

Basilikumdressing

  • 2½ liter salat revet i grove stykker, fx rød egeløv
  • 100 g renset rucolasalat
  • 250 g optøede, frosne majskerner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kalkunschnitzler
  • 1 kg nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Basilikumdressing

Rør flødeost og basilikumspesto sammen med mælken. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Læg de 2 slags salat lagvis med majskerner i et stort, fladt fad. Server dressingen i en skål ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: