Basilikumdressing til grøn salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Flødeost rørt op med god basilikumpesto gør det ud for en nem dressing med masser af smag. Kan bruges både som dip og dressing.

Ingredienser

Antal portioner

Basilikumdressing

  • 2½ liter salat revet i grove stykker, fx rød egeløv
  • 100 g renset rucolasalat
  • 250 g optøede, frosne majskerner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kalkunschnitzler
  • 1 kg nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Basilikumdressing

Rør flødeost og basilikumspesto sammen med mælken. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Læg de 2 slags salat lagvis med majskerner i et stort, fladt fad. Server dressingen i en skål ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: