Basilikumdressing til grøn salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Flødeost rørt op med god basilikumpesto gør det ud for en nem dressing med masser af smag. Kan bruges både som dip og dressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Basilikumdressing

  • 2½ liter salat revet i grove stykker, fx rød egeløv
  • 100 g renset rucolasalat
  • 250 g optøede, frosne majskerner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kalkunschnitzler
  • 1 kg nye kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Basilikumdressing

Rør flødeost og basilikumspesto sammen med mælken. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Læg de 2 slags salat lagvis med majskerner i et stort, fladt fad. Server dressingen i en skål ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag