Basilikumkarbonader med svampesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Enoki svampe giver et ekstra lille pift til retten sammen med krydderurternes dronning - basilikum.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • ½ dl grofthakkede friske basilikumblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kyllingekød, basilikum, salt og peber sammen og form kødet til 8 små karbonader. Lad fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Brun karbonaderne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved svag varme i ca. 5 min. - vend af og til. Tag de stegte karbonader op og hold dem varme.

Kom champignonerne i panden og steg dem i ca. 5 min. Tilsæt fløde, asparges og salt. Bring fløden i kog under omrøring. Tilsæt basilikum (gem lidt til pynt) og enokisvampe. Smag til og server svampesaucen med det samme til basilikumkarbonader og kartofler.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag