Basilikumkarbonader med svampesauce - Opskrifter - Arla

Basilikumkarbonader med svampesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Enoki svampe giver et ekstra lille pift til retten sammen med krydderurternes dronning - basilikum.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • ½ dl grofthakkede friske basilikumblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kyllingekød, basilikum, salt og peber sammen og form kødet til 8 små karbonader. Lad fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Brun karbonaderne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved svag varme i ca. 5 min. - vend af og til. Tag de stegte karbonader op og hold dem varme.

Kom champignonerne i panden og steg dem i ca. 5 min. Tilsæt fløde, asparges og salt. Bring fløden i kog under omrøring. Tilsæt basilikum (gem lidt til pynt) og enokisvampe. Smag til og server svampesaucen med det samme til basilikumkarbonader og kartofler.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: