Basilikumkarbonader med svampesauce

Bedømmelse

(4 vurderinger)

30 min

Enoki svampe giver et ekstra lille pift til retten sammen med krydderurternes dronning - basilikum.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • ½ dl grofthakkede friske basilikumblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kyllingekød, basilikum, salt og peber sammen og form kødet til 8 små karbonader. Lad fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Brun karbonaderne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved svag varme i ca. 5 min. - vend af og til. Tag de stegte karbonader op og hold dem varme.

Kom champignonerne i panden og steg dem i ca. 5 min. Tilsæt fløde, asparges og salt. Bring fløden i kog under omrøring. Tilsæt basilikum (gem lidt til pynt) og enokisvampe. Smag til og server svampesaucen med det samme til basilikumkarbonader og kartofler.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: