Basilikumkarbonader med svampesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Enoki svampe giver et ekstra lille pift til retten sammen med krydderurternes dronning - basilikum.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • ½ dl grofthakkede friske basilikumblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kyllingekød, basilikum, salt og peber sammen og form kødet til 8 små karbonader. Lad fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Brun karbonaderne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved svag varme i ca. 5 min. - vend af og til. Tag de stegte karbonader op og hold dem varme.

Kom champignonerne i panden og steg dem i ca. 5 min. Tilsæt fløde, asparges og salt. Bring fløden i kog under omrøring. Tilsæt basilikum (gem lidt til pynt) og enokisvampe. Smag til og server svampesaucen med det samme til basilikumkarbonader og kartofler.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag