Basilikumkarbonader med svampesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Enoki svampe giver et ekstra lille pift til retten sammen med krydderurternes dronning - basilikum.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • ½ dl grofthakkede friske basilikumblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie
  • 450 g champignoner i skiver
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 200 g grønne asparges i 5 cm stykker
  • ¾ tsk groft salt
  • ½ dl strimlede friske basilikumblade
  • 100 g rensede enokisvampe

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kyllingekød, basilikum, salt og peber sammen og form kødet til 8 små karbonader. Lad fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Brun karbonaderne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved svag varme i ca. 5 min. - vend af og til. Tag de stegte karbonader op og hold dem varme.

Kom champignonerne i panden og steg dem i ca. 5 min. Tilsæt fløde, asparges og salt. Bring fløden i kog under omrøring. Tilsæt basilikum (gem lidt til pynt) og enokisvampe. Smag til og server svampesaucen med det samme til basilikumkarbonader og kartofler.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,7 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag