Bearnaisesauce til kyllingebryst og shiitakesvampe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Cremet sauce med masser af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g spegeskinke i tynde skiver
  • 6 kyllingefileter
  • 25 g smør
  • 25 g smør
  • 100 g shiitakesvampe - uden stok - i halve og kvarte
  • 225 g markchampignoner i hele og halve
  • 7 stilke bladselleri i skrå skiver
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Bearnaisesauce

Tilbehør:

  • 1 kg aspargeskartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del spegeskinke i 6 stykker og fold hver portion om et stykke kyllingefilet. Luk evt. med tandstikkere. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødet ved jævn varme i ca. 12 min. - vend af og til. Tag kødet op og lad det hvile tildækket.

Lad imens smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits svampe og bladselleri i ca. 4 min. Vend eventuel sky fra kødet i svampeblandingen. Tilsæt salt og peber og smag til.

Bearnaisesauce

Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde og bring dem til kogepunktet ved jævn varme og under kraftig piskning. Smag saucen til. (Skal saucen holdes varm, er det bedst at sætte den i vandbad.)

Tips

Du kan også anvende Karoline"s BearnaiseSauce 5% der er lige til at varme op. Kyllingefilet kan erstattes af 6-8 stykker perlehønebryst (ca. 550 g). Steg perlehønekødet i ca. 10 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Grenache, syrah, cinsault Rhône, Frankrig

Hvidvin fra fx. Cotes du Rhone eller Ventoux eller rødvin på pinot noir-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til kylling

Andre gode forslag