Biksemad med laks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En lidt utraditionel biksemad bestående af kartofler, masser af grøntsager og stegt laks. Nem og superlækker biksemad serveret med et drys citronskal og fraiche.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 800 g kartofler i små tern
  • 250 g gulerødder i små tern
  • 150 g porrer i mindre stykker
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 500 g laksefilet i mindre stykker
  • ½ tsk groft salt
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • 2 dl Karolines Køkken® Fraiche med krydderurter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg kartofler og gulerødder ved kraftig varme og under jævnlig omrøring i ca. 20 min., til de er gyldne. Tilsæt porrer, salt og peber og steg videre i ca. 5 min ved jævn varme.

Lad imens smørret blive gyldent i en anden pande. Steg laksestykkerne ved kraftig varme i ca. 3 min. Drys med salt. Anret grøntsager og laks på et fad. Fordel citronskal og -saft henover og server med fraiche.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag