Blå ostemousse på salatbund

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En lækker cremet forret til osteelskere!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • italiensk brød - evt. focaccia

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Knug den og smelt den sammen med mælken i en gryde. Afkøl mælken til den er lunken. Kom skimmelosten i en foodprocessor eller blender og mix den (gem lidt til pynt). Tilsæt mælken og mix det sammen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i ostemassen. Lad moussen stivne i køleskab. Kugl den op og arranger den på en bund af friséesalat, blandet med kerner og saft af et granatæble. Pynt med lidt smuldret danablu.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 68 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: