Blå ostemousse på salatbund
30 min

Blå ostemousse på salatbund

En lækker cremet forret til osteelskere!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Blå ostemousse på salatbund

En lækker cremet forret til osteelskere!

Antal portioner

Tilbehør

  • italiensk brød - evt. focaccia

Fremgangsmåde:

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Knug den og smelt den sammen med mælken i en gryde. Afkøl mælken til den er lunken. Kom skimmelosten i en foodprocessor eller blender og mix den (gem lidt til pynt). Tilsæt mælken og mix det sammen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i ostemassen. Lad moussen stivne i køleskab. Kugl den op og arranger den på en bund af friséesalat, blandet med kerner og saft af et granatæble. Pynt med lidt smuldret danablu.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 68 %
Print