Blå ostemousse på salatbund

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En lækker cremet forret til osteelskere!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • italiensk brød - evt. focaccia

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Knug den og smelt den sammen med mælken i en gryde. Afkøl mælken til den er lunken. Kom skimmelosten i en foodprocessor eller blender og mix den (gem lidt til pynt). Tilsæt mælken og mix det sammen. Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i ostemassen. Lad moussen stivne i køleskab. Kugl den op og arranger den på en bund af friséesalat, blandet med kerner og saft af et granatæble. Pynt med lidt smuldret danablu.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 68 %

Print

Kilde: