Blåbærsoftice i kokosvafler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Festlige isvafler dyppet i hvid chokolade og kokos serveret med hjemmelavet blåbærsoftice.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Vaniljeis

  • 4 isvafler
  • 50 g smeltet hvid chokolade
  • 1 dl kokosmel

Pynt

  • friske blåbær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vaniljeis

Pisk flødefraiche stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødefraiche i æggeblandingen. Kør blandingen i en ismaskine i ca. ½ time - til den er frossen. Kom isen i en skål og pisk den til softice. Kom blåbærmarmeladen i softicen og vend forsigtigt rundt. Kom isen i en sprøjtepose med stjernetylle og læg den i fryseren i ca. ½ time.

Dyp kanten af isvaflen først i den smeltede chokolade og derefter i kokosmel. Stil isvaflerne i fryseren, så de bliver kolde. Du kan evt. stille dem i glas eller i tomme flasker.

Fyld softicen i de kolde isvafler og pynt med blåbær.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 67 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag