Blåbærsoftice i kokosvafler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Festlige isvafler dyppet i hvid chokolade og kokos serveret med hjemmelavet blåbærsoftice.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Vaniljeis

  • 4 isvafler
  • 50 g smeltet hvid chokolade
  • 1 dl kokosmel

Pynt

  • friske blåbær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vaniljeis

Pisk flødefraiche stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødefraiche i æggeblandingen. Kør blandingen i en ismaskine i ca. ½ time - til den er frossen. Kom isen i en skål og pisk den til softice. Kom blåbærmarmeladen i softicen og vend forsigtigt rundt. Kom isen i en sprøjtepose med stjernetylle og læg den i fryseren i ca. ½ time.

Dyp kanten af isvaflen først i den smeltede chokolade og derefter i kokosmel. Stil isvaflerne i fryseren, så de bliver kolde. Du kan evt. stille dem i glas eller i tomme flasker.

Fyld softicen i de kolde isvafler og pynt med blåbær.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen fyldige smage og syrlige touch passer særdeles godt til søde desserter. Se her hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum (og få inspiration til hvordan du også kan bruge flødefraiche i varme retter).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 67 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag