Blåbærsoftice i kokosvafler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Festlige isvafler dyppet i hvid chokolade og kokos serveret med hjemmelavet blåbærsoftice.

Ingredienser

Antal portioner

Vaniljeis

  • 4 isvafler
  • 50 g smeltet hvid chokolade
  • 1 dl kokosmel

Pynt

  • friske blåbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Vaniljeis

Pisk flødefraiche stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødefraiche i æggeblandingen. Kør blandingen i en ismaskine i ca. ½ time - til den er frossen. Kom isen i en skål og pisk den til softice. Kom blåbærmarmeladen i softicen og vend forsigtigt rundt. Kom isen i en sprøjtepose med stjernetylle og læg den i fryseren i ca. ½ time.

Dyp kanten af isvaflen først i den smeltede chokolade og derefter i kokosmel. Stil isvaflerne i fryseren, så de bliver kolde. Du kan evt. stille dem i glas eller i tomme flasker.

Fyld softicen i de kolde isvafler og pynt med blåbær.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 67 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: