Blåbærsoftice i kokosvafler
60+ min

Blåbærsoftice i kokosvafler

Festlige isvafler dyppet i hvid chokolade og kokos serveret med hjemmelavet blåbærsoftice.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Blåbærsoftice i kokosvafler

Festlige isvafler dyppet i hvid chokolade og kokos serveret med hjemmelavet blåbærsoftice.

Antal portioner

Vaniljeis

  • 4 isvafler
  • 50 g smeltet hvid chokolade
  • 1 dl kokosmel

Pynt

  • friske blåbær

Fremgangsmåde:

Vaniljeis

Pisk flødefraiche stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødefraiche i æggeblandingen. Kør blandingen i en ismaskine i ca. ½ time - til den er frossen. Kom isen i en skål og pisk den til softice. Kom blåbærmarmeladen i softicen og vend forsigtigt rundt. Kom isen i en sprøjtepose med stjernetylle og læg den i fryseren i ca. ½ time.

Dyp kanten af isvaflen først i den smeltede chokolade og derefter i kokosmel. Stil isvaflerne i fryseren, så de bliver kolde. Du kan evt. stille dem i glas eller i tomme flasker.

Fyld softicen i de kolde isvafler og pynt med blåbær.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 67 %
Print