Blåskimmelost med kandiseret orangeskal
45 min

Blåskimmelost med kandiseret orangeskal

Bitter-sød appelsinskal komplimenterer blåskimmelost på fineste vis.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Blåskimmelost med kandiseret orangeskal

Bitter-sød appelsinskal komplimenterer blåskimmelost på fineste vis.

Antal portioner

Tilbehør

  • 150 g landbrød

Fremgangsmåde:

Skær top og bund af appelsinerne. Skær skallen af appelsinerne (ca. 175 g) - en lille smule af kødet må gerne følge med. Skær skallerne i tynde strimler. Kom strimlerne i kogende vand og kog dem i ca. 8 min. Afdryp dem i en sigte. Kom dem i en tykbundet gryde. Drys sukker over. Lad dem snurre sammen under låg for svag varme ca. ½ time. Rør undervejs - tilsæt evt. lidt mere vand hvis skallerne bliver for tørre. Kom appelsinskaller og siruppen, der er dannet i gryden, i en skål og server til Himmelblåosten sammen med godt brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 40 %
Print