Blåskimmelost med kandiseret orangeskal

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Bitter-sød appelsinskal komplimenterer blåskimmelost på fineste vis.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 150 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær top og bund af appelsinerne. Skær skallen af appelsinerne (ca. 175 g) - en lille smule af kødet må gerne følge med. Skær skallerne i tynde strimler. Kom strimlerne i kogende vand og kog dem i ca. 8 min. Afdryp dem i en sigte. Kom dem i en tykbundet gryde. Drys sukker over. Lad dem snurre sammen under låg for svag varme ca. ½ time. Rør undervejs - tilsæt evt. lidt mere vand hvis skallerne bliver for tørre. Kom appelsinskaller og siruppen, der er dannet i gryden, i en skål og server til Himmelblåosten sammen med godt brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 40 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: