Blåskimmelost med kandiseret orangeskal

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Bitter-sød appelsinskal komplimenterer blåskimmelost på fineste vis.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 150 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær top og bund af appelsinerne. Skær skallen af appelsinerne (ca. 175 g) - en lille smule af kødet må gerne følge med. Skær skallerne i tynde strimler. Kom strimlerne i kogende vand og kog dem i ca. 8 min. Afdryp dem i en sigte. Kom dem i en tykbundet gryde. Drys sukker over. Lad dem snurre sammen under låg for svag varme ca. ½ time. Rør undervejs - tilsæt evt. lidt mere vand hvis skallerne bliver for tørre. Kom appelsinskaller og siruppen, der er dannet i gryden, i en skål og server til Himmelblåosten sammen med godt brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: