Blåskimmelost med kandiseret orangeskal

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Bitter-sød appelsinskal komplimenterer blåskimmelost på fineste vis.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 150 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær top og bund af appelsinerne. Skær skallen af appelsinerne (ca. 175 g) - en lille smule af kødet må gerne følge med. Skær skallerne i tynde strimler. Kom strimlerne i kogende vand og kog dem i ca. 8 min. Afdryp dem i en sigte. Kom dem i en tykbundet gryde. Drys sukker over. Lad dem snurre sammen under låg for svag varme ca. ½ time. Rør undervejs - tilsæt evt. lidt mere vand hvis skallerne bliver for tørre. Kom appelsinskaller og siruppen, der er dannet i gryden, i en skål og server til Himmelblåosten sammen med godt brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: