Blåskimmelost og brombærkompot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Festlig osteanretning med sødt strejf.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 100 g lyst brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en lille gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt rødvinssirup og vand og bring blandingen i kog. Tag gryden af varmen og vend brombær i. Stil kompotten tildækket i køleskabet til næste dag.

Ved serveringen

Del osten i 8 skiver og anret 2 skiver på hver tallerken sammen med brombærkompot. Server med lyst brød.

Tip

For at få den optimale smagsoplevelse bør osten altid tempereres før servering - beregn ca. 1 time.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Sauternes, Frankrig

Sød hvidvin fra Bordeaux fx en sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til ost