Blåskimmelost og brombærkompot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Festlig osteanretning med sødt strejf.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 100 g lyst brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en lille gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt rødvinssirup og vand og bring blandingen i kog. Tag gryden af varmen og vend brombær i. Stil kompotten tildækket i køleskabet til næste dag.

Ved serveringen

Del osten i 8 skiver og anret 2 skiver på hver tallerken sammen med brombærkompot. Server med lyst brød.

Tip

For at få den optimale smagsoplevelse bør osten altid tempereres før servering - beregn ca. 1 time.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Sauternes, Frankrig

Sød hvidvin fra Bordeaux fx en sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til ost

Andre gode forslag