Blåskimmelost og brombærkompot

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Festlig osteanretning med sødt strejf.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 100 g lyst brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en lille gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt rødvinssirup og vand og bring blandingen i kog. Tag gryden af varmen og vend brombær i. Stil kompotten tildækket i køleskabet til næste dag.

Ved serveringen

Del osten i 8 skiver og anret 2 skiver på hver tallerken sammen med brombærkompot. Server med lyst brød.

Tip

For at få den optimale smagsoplevelse bør osten altid tempereres før servering - beregn ca. 1 time.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, sauvignon blanc Sauternes, Frankrig

Sød hvidvin fra Bordeaux fx en sauternes Kilde: Martin Nordkvist

Mere om vin til ost