Blåskimmeltærte med pærer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Klassisk smagskombination. Perfekt til buffeten.

Ingredienser

Antal portioner

Tærtedej

  • 125 g smør
  • 150 g hvedemel
  • 2 spsk vand

Blåskimmel- og pærefyld

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær smørret i mindre stykker og smulr det med melet. Saml hurtigt dejen med vand og tryk den ud i en tærteform (ca. 22 cm i diameter) - lad dejen gå ca. 3½ cm op af kanten. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Prik bunden og forbag den midt i ovnen.

Skræl pærerne og fjern kernerne. Skær pærerne i tynde både. Pisk æg, fløde, salt og peber sammen. Drys osten i bunden af tærtebunden og fordel pærerne herpå. Hæld æggeblandingen over og bag tærten midt i ovnen - til den er gylden.

Forbagning

Ca. 14 min. ved 200°.

Bagetid

Ca. 40 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: