Blinis med persille og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Mini-omeletter på panden med dejlig ost og sprød gulerod er nemme og passer godt som forret eller som en snack i madpakken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

4 stk. pr. person

Antal portioner

  • 3 gulerødder i tynde strimler (ca. 125 g)
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg - afdryppet
  • 1 æg
  • ½ dl hakket kruspersille
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør

Pynt

  • kviste af kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blancher gulerødderne i kogende vand i ½-1 min. Hæld dem i en sigte og brus med over med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

Findel ost med en gaffel og rør osten sammen med æg, persille og peber. Gyldn smørret i en pande på 21 cm i diameter. Læg 1 spsk af osteblandingen 8 steder i panden. Steg de 8 blinis ved jævn varme 3 min. på hver side. Spis de varme blinis sammen med gulerødderne.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 69 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag