Blinis med persille og ost - Opskrifter - Arla

Blinis med persille og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Mini-omeletter på panden med dejlig ost og sprød gulerod er nemme og passer godt som forret eller som en snack i madpakken.

Ingredienser

4 stk. pr. person

Antal portioner

  • 3 gulerødder i tynde strimler (ca. 125 g)

Pynt

  • kviste af kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Blancher gulerødderne i kogende vand i ½-1 min. Hæld dem i en sigte og brus med over med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

Findel ost med en gaffel og rør osten sammen med æg, persille og peber. Gyldn smørret i en pande på 21 cm i diameter. Læg 1 spsk af osteblandingen 8 steder i panden. Steg de 8 blinis ved jævn varme 3 min. på hver side. Spis de varme blinis sammen med gulerødderne.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: