Blinis med persille og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Mini-omeletter på panden med dejlig ost og sprød gulerod er nemme og passer godt som forret eller som en snack i madpakken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

4 stk. pr. person

Antal portioner

  • 3 gulerødder i tynde strimler (ca. 125 g)

Pynt

  • kviste af kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blancher gulerødderne i kogende vand i ½-1 min. Hæld dem i en sigte og brus med over med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

Findel ost med en gaffel og rør osten sammen med æg, persille og peber. Gyldn smørret i en pande på 21 cm i diameter. Læg 1 spsk af osteblandingen 8 steder i panden. Steg de 8 blinis ved jævn varme 3 min. på hver side. Spis de varme blinis sammen med gulerødderne.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag