Blomkålssuppe med krydderurter og peberfrugttoast

Bedømmelse

(6 vurderinger)

45 min

Den fløjlsbløde suppe med sprøde brød til - en god kombination.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog blomkål og kartoffeltern møre i bouillon i ca. 15 min. Blend suppen med krydderurter og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt fløde og varm suppen godt igennem - uden at den koger. Smag til med salt og peber.

Rist brødet let. Tag peberfrugterne op af olien, lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og hak dem groft med en kniv. Fordel dem på de fire stykker brød, læg revet ost ovenpå. Drys med salt og peber. Gratiner dem under grillen. Server suppen med de varme brød.

Gratinering:

Ca. 5 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Sancerre, Frankrig

Hvidvin på sauvignon blanc-druen fx fra New Zealand Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til peberfrugt