Blomkålssuppe med krydderurter og peberfrugttoast
45 min

Blomkålssuppe med krydderurter og peberfrugttoast

Den fløjlsbløde suppe med sprøde brød til - en god kombination.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Blomkålssuppe med krydderurter og peberfrugttoast

Den fløjlsbløde suppe med sprøde brød til - en god kombination.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Kog blomkål og kartoffeltern møre i bouillon i ca. 15 min. Blend suppen med krydderurter og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt fløde og varm suppen godt igennem - uden at den koger. Smag til med salt og peber.

Rist brødet let. Tag peberfrugterne op af olien, lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og hak dem groft med en kniv. Fordel dem på de fire stykker brød, læg revet ost ovenpå. Drys med salt og peber. Gratiner dem under grillen. Server suppen med de varme brød.

Gratinering:

Ca. 5 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %
Print

Vin match

Sauvignon Blanc Sancerre, Frankrig

Hvidvin på sauvignon blanc-druen fx fra New Zealand Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til peberfrugt