Blomkålssuppe med krydderurter og peberfrugttoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Den fløjlsbløde suppe med sprøde brød til - en god kombination.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog blomkål og kartoffeltern møre i bouillon i ca. 15 min. Blend suppen med krydderurter og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt fløde og varm suppen godt igennem - uden at den koger. Smag til med salt og peber.

Rist brødet let og hak peberfrugterne groft med en kniv. Fordel dem på de 4 stykker brød, læg revet ost ovenpå. Drys med salt og peber. Gratiner dem under grillen. Server suppen med de varme brød.

Grill

Ca. 5 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Sancerre, Frankrig

Hvidvin på sauvignon blanc-druen fx fra New Zealand Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til peberfrugt

Andre gode forslag