Blomkålssuppe med krydderurter og peberfrugttoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Den fløjlsbløde suppe med sprøde brød til - en god kombination.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog blomkål og kartoffeltern møre i bouillon i ca. 15 min. Blend suppen med krydderurter og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt fløde og varm suppen godt igennem - uden at den koger. Smag til med salt og peber.

Rist brødet let og hak peberfrugterne groft med en kniv. Fordel dem på de 4 stykker brød, læg revet ost ovenpå. Drys med salt og peber. Gratiner dem under grillen. Server suppen med de varme brød.

Grill

Ca. 5 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Sancerre, Frankrig

Hvidvin på sauvignon blanc-druen fx fra New Zealand Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til peberfrugt