Blomkålssuppe med krydderurter og peberfrugttoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Den fløjlsbløde suppe med sprøde brød til - en god kombination.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog blomkål og kartoffeltern møre i bouillon i ca. 15 min. Blend suppen med krydderurter og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt fløde og varm suppen godt igennem - uden at den koger. Smag til med salt og peber.

Rist brødet let og hak peberfrugterne groft med en kniv. Fordel dem på de 4 stykker brød, læg revet ost ovenpå. Drys med salt og peber. Gratiner dem under grillen. Server suppen med de varme brød.

Grill

Ca. 5 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Sancerre, Frankrig

Hvidvin på sauvignon blanc-druen fx fra New Zealand Kilde: Martin Nordkvist

Lidt om vin til peberfrugt