Blue dip med ingefær og ristet rugbrød

Bedømmelse

(12 vurderinger)

30 min

Sprøde rugbrødssticks med lufttørret skinke til en cremet ostedip.

Ingredienser

Antal portioner

Blue dip med ingefær

Ristet rugbrød

  • 4 skiver rugbrød
  • 25 g smør
  • 3 spsk finthakkede friske krydderurter, fx persille, dild og estragon
  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke
  • 25 g syltet ingefær i tynde skiver

Pynt

  • små friske estragonkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Blue dip med ingefær

Kom osten i en skål sammen med cremefraiche, ingefær og peber. Blend med en stavblender til dippen er "glat". Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ristet rugbrød

Skær skorpen af rugbrødet og del hver skive i 4 bjælker. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg brødet ved jævn varme ca. 3 min - vend det af og til. Tilsæt krydderurterne og steg i yderligere ca. 2 min. Tag bjælkerne af panden og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Ved serveringen

Del skinkeskiverne på langs. Rul skinken rundt om rugbrødet og anret det på tallerkener sammen med syltet ingefær og små skåle med dip.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 55 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Viognier Condrieu, Frankrig

Hvidvin på viognier-druen fx. fra Argentina Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ingefær