Blue dip med ingefær og ristet rugbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Sprøde rugbrødssticks med lufttørret skinke til en cremet ostedip.

Ingredienser

Antal portioner

Blue dip med ingefær

Ristet rugbrød

  • 4 skiver rugbrød
  • 25 g smør
  • 3 spsk finthakkede friske krydderurter, fx persille, dild og estragon
  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke
  • 25 g syltet ingefær i tynde skiver

Pynt

  • små friske estragonkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Blue dip med ingefær

Kom osten i en skål sammen med cremefraiche, ingefær og peber. Blend med en stavblender til dippen er "glat". Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ristet rugbrød

Skær skorpen af rugbrødet og del hver skive i 4 bjælker. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg brødet ved jævn varme ca. 3 min - vend det af og til. Tilsæt krydderurterne og steg i yderligere ca. 2 min. Tag bjælkerne af panden og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Ved serveringen

Del skinkeskiverne på langs. Rul skinken rundt om rugbrødet og anret det på tallerkener sammen med syltet ingefær og små skåle med dip.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 55 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Condrieu, Frankrig

Hvidvin på viognier-druen fx. fra Argentina Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ingefær