Bøf med bearnaisesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Med en færdig bearnaisesauce kan du lave denne fredagsklassiker på kun 45 minutter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk groft salt
  • 4 møre bøffer, fx ribeye-steaks (ca. 150 g)
  • 25 g smør
  • ¼ tsk friskkværnet peber

Grøntsager

  • 10 g smør
  • 400 g friske sukkerærter
  • 200 g forårsløg i skrå stykker
  • 1½ spsk citrongræs i meget tynde ringe
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg ovnstegte kartoffelbåde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys salt på bøfferne - gerne ½ time inden de skal steges. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg bøfferne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side. Tag dem af panden og drys med friskkværnet peber. Lad bøfferne hvile tildækket indtil servering.

Kom imens bearnaisesaucen en tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen og læg låg på.

Grøntsager

Lad smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg sukkerærter, forårsløg og citrongræs i ca. 3 min. - vend i grøntsagerne hele tiden. Tilsæt salt og peber. Smag til. Vend eventuel sky fra kødet i grøntsagerne.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,2 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 40 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag