Bolle med ost og marinerede, grillede peberfrugter
1 timer

Bolle med ost og marinerede, grillede peberfrugter

Simpel og superlækker sandwich med sursød marinade.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bolle med ost og marinerede, grillede peberfrugter

Simpel og superlækker sandwich med sursød marinade.

Antal portioner
  • 2 røde peberfrugter

Marinade

  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 forårsløg i tynde ringe
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 italienske boller
  • 100 g blade af hovedsalat
  • 8 skiver Riberhus® økologisk ML 24%
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Skær peberfrugterne i kvarte, fjern stilken og rens for "vægge" og frø. Læg de kvarte peberfrugter - med skindet opad - på en plade med alufolie. Grill peberfrugterne øverst i ovnen. Tag peberfrugterne ud, læg et stykke alufolie og et viskestykke over og lad peberfrugterne trække på køkkenbordet i ca. 10 min. Træk skindet af peberfrugterne og skær dem i strimler på langs.

Marinade

Vend olie, honning, citronskal, -saft, forårsløg, hvidløg, salt og peber sammen. Vend de grillede peberfrugter i marinaden.

Flæk bollerne. Læg dem sammen om salatblade, ost, de marinerede peberfrugter, salt og peber. Server straks.

Grill

Ca. 10 min. - eller til de bliver sorte.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 56 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Protein: 19 %
  • Fiber: 14,9 g
Print