Bolle med ost og marinerede, grillede peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

1 timer

Simpel og superlækker sandwich med sursød marinade.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 røde peberfrugter

Marinade

  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 forårsløg i tynde ringe
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 italienske boller
  • 100 g blade af hovedsalat
  • 8 skiver Riberhus® økologisk ML 24%
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær peberfrugterne i kvarte, fjern stilken og rens for "vægge" og frø. Læg de kvarte peberfrugter - med skindet opad - på en plade med alufolie. Grill peberfrugterne øverst i ovnen. Tag peberfrugterne ud, læg et stykke alufolie og et viskestykke over og lad peberfrugterne trække på køkkenbordet i ca. 10 min. Træk skindet af peberfrugterne og skær dem i strimler på langs.

Marinade

Vend olie, honning, citronskal, -saft, forårsløg, hvidløg, salt og peber sammen. Vend de grillede peberfrugter i marinaden.

Flæk bollerne. Læg dem sammen om salatblade, ost, de marinerede peberfrugter, salt og peber. Server straks.

Grill

Ca. 10 min. - eller til de bliver sorte.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: