Borgmestergårdens suppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Suppe med grøntsager. Varmer godt på en kold dag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 porrer
  • 2 mellemstore zittauerløg
  • 40 g smør
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • ½ liter mælk
  • 1 kvist frisk timian
  • 250 g frosne grøntsager, fx gulerødder og ærter
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 100 g revet gul ost, fx Riberhus® ML 25% (45+)

Sådan gør du

Sådan gør du

Porrer og løg renses og skæres i tynde skiver og svitses i smørret. Derefter tilsættes suppen, mælken og timian, og det hele koger ca. 10 min. Gulerødder og ærter samt piskefløde kommes i. Retten koger atter 5 min., og smages til med salt og peber. Lige inden serveringen klippes purløg over. Revet ost serveres til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: