Braiseret kylling i rødvinssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Den hurtige coq au vin!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 25 g stegt bacon
  • 1 kg kogte kartofler

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad ⅓ af fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande og steg champignonerne ved kraftig varme ca. 3 min. eller til væden er fordampet. Tag champignonerne op. Lad endnu ⅓ af fedtstoffet blive gyldent i panden og steg løgene i ca. 2 min. Tag dem op og lad resten af fedtstoffet blive gyldent. Brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side. Kom løgene tilbage i panden sammen med appelsinskal, rødvinssauce, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og uden låg i ca. 12 min. Tag appelsinskallen op. Vend champignonerne i, varm retten igennem og smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,3 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: