Braiseret kylling i rødvinssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Den hurtige coq au vin!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 25 g stegt bacon
  • 1 kg kogte kartofler

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad ⅓ af fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande og steg champignonerne ved kraftig varme ca. 3 min. eller til væden er fordampet. Tag champignonerne op. Lad endnu ⅓ af fedtstoffet blive gyldent i panden og steg løgene i ca. 2 min. Tag dem op og lad resten af fedtstoffet blive gyldent. Brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side. Kom løgene tilbage i panden sammen med appelsinskal, rødvinssauce, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og uden låg i ca. 12 min. Tag appelsinskallen op. Vend champignonerne i, varm retten igennem og smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,3 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: