Braiseret kylling i rødvinssauce

Bedømmelse

(4 vurderinger)

45 min

Den hurtige coq au vin!

Ingredienser

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 450 g rensede champignoner
  • 150 g pillede skalotteløg
  • 4 kyllingefileter
  • 1 appelsinskal (usprøjtet)
  • ½ liter Karolines Køkken® Rødvinssauce
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 150 g bacon - stegt
  • 1 kg kogte kartofler

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad ⅓ af fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande og steg champignonerne ved kraftig varme ca. 3 min. eller til væden er fordampet. Tag champignonerne op. Lad endnu ⅓ af fedtstoffet blive gyldent i panden og steg løgene i ca. 2 min. Tag dem op og lad resten af fedtstoffet blive gyldent. Brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side. Kom løgene tilbage i panden sammen med appelsinskal, rødvinssauce, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og uden låg i ca. 12 min. Tag appelsinskallen op. Vend champignonerne i, varm retten igennem og smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,3 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 29 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: