Brunchsandwich

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Stor åben fælles sandwich - god at dele!

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance
  • ¾ spsk vand
  • ¾ tsk friskpresset limesaft
  • 2 fintsnittede forårsløg
  • ¾ liter krølsalat i grove stykker
  • 1 artiskokhjerte fra dåse
  • 25 g bløde soltørrede tomater i tynde strimler
  • 4 skiver spegeskinke
  • 9 skiver røget skinke - skåret meget tyndt
  • 8 sorte oliven med sten, fx kalamati
  • ¼ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Pynt

  • forårsløg i skrå skiver
  • båd af limefrugter

Tilbehør

  • 60 g ristet brød, fx groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mayonnaise sammen med vand, limesaft og forårsløg. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel salaten i bunden af en stor tallerken og læg herpå artiskokhjerte i kvarte, strimler af tomat, de 2 slags skinke og oliven. Drys med salt og peber. Server "sandwichen" med ristet brød og dressingen i en skål ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde: