Brunchsandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Stor åben fælles sandwich - god at dele!

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance
  • ¾ spsk vand
  • ¾ tsk friskpresset limesaft
  • 2 fintsnittede forårsløg
  • ¾ liter krølsalat i grove stykker
  • 1 artiskokhjerte fra dåse
  • 25 g bløde soltørrede tomater i tynde strimler
  • 4 skiver spegeskinke
  • 9 skiver røget skinke - skåret meget tyndt
  • 8 sorte oliven med sten, fx kalamati
  • ¼ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber

Pynt

  • forårsløg i skrå skiver
  • båd af limefrugt

Tilbehør

  • 60 g ristet brød, fx groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mayonnaise sammen med vand, limesaft og forårsløg. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel salaten i bunden af en stor tallerken og læg herpå artiskokhjerte i kvarte, strimler af tomat, de 2 slags skinke og oliven. Drys med salt og peber. Server "sandwichen" med ristet brød og dressingen i en skål ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: