Brunkagesundae

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

En supernem sundae isdessert med julesmag. God måde at få anvendt eventuelle rester af julens brunkager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 rødkindede æbler (ca. 450 g)
  • 25 g smør
  • 3 spsk sukker
  • 450 g vaniljeflødeis
  • 30 brunkager (ca. 150 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær æblerne i både. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg æbler og sukker i 3-5 min. - eller til de er bløde. Lad dem køle af.

Stil imens isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Pisk den blød til softicekonsistens. Anret softicen lagvis med æbler og groft knuste brunkager i portionsglas. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: