Brunkagesundae

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

En supernem sundae isdessert med julesmag. God måde at få anvendt eventuelle rester af julens brunkager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 rødkindede æbler (ca. 450 g)
  • 25 g smør
  • 3 spsk sukker
  • 450 g vaniljeflødeis
  • 30 brunkager (ca. 150 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær æblerne i både. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg æbler og sukker i 3-5 min. - eller til de er bløde. Lad dem køle af.

Stil imens isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Pisk den blød til softicekonsistens. Anret softicen lagvis med æbler og groft knuste brunkager i portionsglas. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: