Brunkagesundae

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

En supernem sundae isdessert med julesmag. God måde at få anvendt eventuelle rester af julens brunkager.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 rødkindede æbler (ca. 450 g)
  • 25 g smør
  • 3 spsk sukker
  • 800 ml Arla® Øko flødeis, Vanilje (ca. 445 g)
  • 30 brunkager (ca. 150 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær æblerne i både. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg æbler og sukker i 3-5 min. - eller til de er bløde. Lad dem køle af.

Stil imens isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Pisk den blød til softicekonsistens. Anret softicen lagvis med æbler og groft knuste brunkager i portionsglas. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 46 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: