Brunkagesundae
60+ min

Brunkagesundae

En supernem sundae isdessert med julesmag. God måde at få anvendt eventuelle rester af julens brunkager.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Brunkagesundae

En supernem sundae isdessert med julesmag. God måde at få anvendt eventuelle rester af julens brunkager.

Antal portioner
  • 4 rødkindede æbler (ca. 450 g)
  • 25 g smør
  • 3 spsk sukker
  • 800 ml Arla® Øko flødeis, Vanilje (ca. 445 g)
  • 30 brunkager (ca. 150 g)

Fremgangsmåde:

Skær æblerne i både. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg æbler og sukker i 3-5 min. - eller til de er bløde. Lad dem køle af.

Stil imens isen på køkkenbordet i ca. 15 min. Pisk den blød til softicekonsistens. Anret softicen lagvis med æbler og groft knuste brunkager i portionsglas. Server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 46 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Protein: 5 %
  • Fiber: 13,2 g
Print