Bruschetta med ost, frugt & honning

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Lille frisk anretning - server den som velkomstsnack for gæsterne eller som forret til middagen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skiver groft brød
  • 125 g Riberhus® ML 25% (45+)
  • 1 pære
  • 1 æble
  • 4 små kviste af frisk timian (kan evt. udelades)
  • 2 tsk akaciehonning eller anden flydende honning

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg brødskiverne på en plade med bagepapir og rist dem på den ene side, til de er gyldne. Skær ost, pære og æble i skiver. Vend brødene og læg først ost, dernæst pære og æbleskiver oven på. Læg en timiankvist på hver, dryp med honning og rist så brødene - til de er sprøde og gyldne på undersiden. Server straks.

Ristning

Ca. 13 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 34 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Hvidvin på pinot gris-druen, gerne fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Om vin til pære