Burger med fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Uhm.. lune fiskefiletter er et lækkert alternativ til den klassiske hakkebøf, vi typisk bygger en burger op omkring.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g fiskefileter, fx rødspætte eller ising
  • ½ dl hvedemel
  • 1 sammenpisket æg
  • 1 dl rasp
  • 20 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 små brød eller boller
  • 4 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance
  • 8 salatblade, fx grøn egeløv
  • 3 tomater i skriver
  • ½ salatløg i ringe

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens, skyl og tør fiskefileterne. Vend dem først i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Lad fedtstoffet blive gylden i en pande og steg fileterne ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side. Drys fiskefileterne med salt og peber og hold dem varme.

Flæk brødene og smør dem med mayonnaise. Læg burgerne sammen om salat, tomat, de varme fiskefileter og løg.

Tip

De små brød kan evt. lunes.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: