Burger med fisk
45 min

Burger med fisk

Uhm.. lune fiskefiletter er et lækkert alternativ til den klassiske hakkebøf, vi typisk bygger en burger op omkring.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Burger med fisk

Uhm.. lune fiskefiletter er et lækkert alternativ til den klassiske hakkebøf, vi typisk bygger en burger op omkring.

Antal portioner
  • 500 g fiskefileter, fx rødspætte eller ising
  • ½ dl hvedemel
  • 1 sammenpisket æg
  • 1 dl rasp
  • 20 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 små brød eller boller
  • 4 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance
  • 8 salatblade, fx grøn egeløv
  • 3 tomater i skriver
  • ½ salatløg i ringe

Fremgangsmåde:

Rens, skyl og tør fiskefileterne. Vend dem først i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Lad fedtstoffet blive gylden i en pande og steg fileterne ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side. Drys fiskefileterne med salt og peber og hold dem varme.

Flæk brødene og smør dem med mayonnaise. Læg burgerne sammen om salat, tomat, de varme fiskefileter og løg.

Tip

De små brød kan evt. lunes.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %
Print