Burger med fisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Uhm.. lune fiskefiletter er et lækkert alternativ til den klassiske hakkebøf, vi typisk bygger en burger op omkring.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g fiskefileter, fx rødspætte eller ising
  • ½ dl hvedemel
  • 1 sammenpisket æg
  • 1 dl rasp
  • 20 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 små brød eller boller
  • 4 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance
  • 8 salatblade, fx grøn egeløv
  • 3 tomater i skriver
  • ½ salatløg i ringe

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens, skyl og tør fiskefileterne. Vend dem først i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Lad fedtstoffet blive gylden i en pande og steg fileterne ved jævn varme, ca. 2 min. på hver side. Drys fiskefileterne med salt og peber og hold dem varme.

Flæk brødene og smør dem med mayonnaise. Læg burgerne sammen om salat, tomat, de varme fiskefileter og løg.

Tip

De små brød kan evt. lunes.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: