Burger med hakkebøf og ristede champignoner

Bedømmelse

(10 vurderinger)

30 min

En dejlig burger med stegte champignoner som fornyelse af fyldet.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 3 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • 2 tsk majsstivelse, fx maizena
  • 1 spsk rapsolie
  • 450 g champignoner i skiver
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med teriyakisauce og majsstivelse og form det til 4 flade bøffer (ca. 11 cm i diameter). Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 5 min. - vend dem af og til. Tag bøfferne op og hold dem varme. Kom champignonerne i panden og steg dem ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør af og til. Drys med salt og peber.

Flæk de lune boller, smør underne med friskost og læg dem på tallerkener. Fordel salatblade, bøffer, champignoner og løg på underne. Læg overne på og server de lune burgere med det samme.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,4 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde: