Burger med hakkebøf og ristede champignoner
30 min

Burger med hakkebøf og ristede champignoner

En dejlig burger med stegte champignoner som fornyelse af fyldet.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Burger med hakkebøf og ristede champignoner

En dejlig burger med stegte champignoner som fornyelse af fyldet.

Antal portioner
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 3 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • 2 tsk majsstivelse, fx maizena
  • 1 spsk rapsolie
  • 450 g champignoner i skiver
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Rør det hakkede kød med teriyakisauce og majsstivelse og form det til 4 flade bøffer (ca. 11 cm i diameter). Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 5 min. - vend dem af og til. Tag bøfferne op og hold dem varme. Kom champignonerne i panden og steg dem ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør af og til. Drys med salt og peber.

Flæk de lune boller, smør underne med friskost og læg dem på tallerkener. Fordel salatblade, bøffer, champignoner og løg på underne. Læg overne på og server de lune burgere med det samme.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,4 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 27 %
Print