Caesar sandwich med brie
30 min

Caesar sandwich med brie

En klassiker - caesar salade - i nye klæder.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Caesar sandwich med brie

En klassiker - caesar salade - i nye klæder.

Antal portioner
  • 4 skiver bacon
  • 4 skiver ciabattabrød
  • 1 æggeblomme
  • ½ tsk dijonsennep
  • ½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk olivenolie
  • et nip groft salt
  • 1 lille flækket fed hvidløg
  • ½ liter romainesalat revet i grove strimler
  • 150 g Castello® økologisk brie - i lange skiver
  • groftkværnet peber

Fremgangsmåde:

Læg baconskiverne på en plade med bagepapir og rist baconen midt i ovnen. Læg brødskiverne ind ved siden af baconen og rist dem med de sidste 6 min.

Rør æggeblomme, sennep, citronsaft, olie og salt sammen til en cremet dressing. Smag til.

Gnid det ristede brød let med hvidløg og fordel salatblade og lidt af dressingen på brødet. Læg osten på salaten og pynt med resten af dressingen, bacon og et drys peber. Server sandwichene mens brødet er lunt.

Ristning

Ca. 12 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 51 %
Print