Carpaccio - oksefilet med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Lækker carpaccio af oksefilet og ost. Prøv den som forret, hovedret eller som en del af tapasbordet

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g oksefilet i meget tynde skiver
  • 1½ spsk olivenolie
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 25 g parmesanost i flager
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske basilikumblade

Hertil

  • ristet brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Få slagteren til at skære oksefileten ud - eller skær selv så tynde skiver som muligt - evt. af et lidt større stykke filet. Læg 1-2 skiver ad gangen i en frysepose. Bank kødskiverne endnu tyndere med håndroden eller med den flade side af en bredbladet kniv.

Anret de tynde skiver oksefilet på et fad. Dryp olie og citronsaft på kødet. Fordel osten på kødskiverne. Drys med peber og server straks. Server tynde skiver ristet brød og/eller grissini til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 57 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: