Carpaccio - oksefilet med ost - Opskrifter - Arla

Carpaccio - oksefilet med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Lækker carpaccio af oksefilet og ost. Prøv den som forret, hovedret eller som en del af tapasbordet

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g oksefilet i meget tynde skiver
  • 1½ spsk olivenolie
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 25 g parmesanost i flager
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk basilikumblad

Hertil

  • ristet brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Få slagteren til at skære oksefileten ud - eller skær selv så tynde skiver som muligt - evt. af et lidt større stykke filet. Læg 1-2 skiver ad gangen i en frysepose. Bank kødskiverne endnu tyndere med håndroden eller med den flade side af en bredbladet kniv.

Anret de tynde skiver oksefilet på et fad. Dryp olie og citronsaft på kødet. Fordel osten på kødskiverne. Drys med peber og server straks. Server tynde skiver ristet brød og/eller grissini til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: