Carpaccio - oksefilet med ost

Bedømmelse

(13 vurderinger)

30 min

Lækker carpaccio af oksefilet og ost. Prøv den som forret, hovedret eller som en del af tapasbordet

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g oksefilet i meget tynde skiver
  • 1½ spsk olivenolie
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 25 g parmesanost i flager
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske basilikumblade

Hertil

  • ristet brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Få slagteren til at skære oksefileten ud - eller skær selv så tynde skiver som muligt - evt. af et lidt større stykke filet. Læg 1-2 skiver ad gangen i en frysepose. Bank kødskiverne endnu tyndere med håndroden eller med den flade side af en bredbladet kniv.

Anret de tynde skiver oksefilet på et fad. Dryp olie og citronsaft på kødet. Fordel osten på kødskiverne. Drys med peber og server straks. Server tynde skiver ristet brød og/eller grissini til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 57 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: