

Carpaccio - oksefilet med ost
30 min
Lækker carpaccio af oksefilet og ost. Prøv den som forret, hovedret eller som en del af tapasbordet
Ingredienser
Antal portioner
- 100 g oksefilet i meget tynde skiver
- 1½ spsk olivenolie
- 2 tsk friskpresset citronsaft
- 25 g parmesanost i flager
- friskkværnet peber
Pynt
- frisk basilikumblad
Hertil
- ristet brød
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Få slagteren til at skære oksefileten ud - eller skær selv så tynde skiver som muligt - evt. af et lidt større stykke filet. Læg 1-2 skiver ad gangen i en frysepose. Bank kødskiverne endnu tyndere med håndroden eller med den flade side af en bredbladet kniv.
Anret de tynde skiver oksefilet på et fad. Dryp olie og citronsaft på kødet. Fordel osten på kødskiverne. Drys med peber og server straks. Server tynde skiver ristet brød og/eller grissini til.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 2500 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 2,8 g
- Protein: 21 %
- Kulhydrat: 22 %
- Fedt: 57 %