Champignonomelet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

30 min

Lav dig en lækker omelet til frokost en dag, hvor du har god tid. Omeletten er fyldt med champignon, bladselleri og ost - og er superlet at lave!

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 225 g hele, rensede champignoner
  • 4 stilke bladselleri i stave
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • top af bladselleri

Tilbehør

  • 120 g italiensk brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Gyldn halvdelen af smørret i en pande. Steg champignonerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 7 min. Tilsæt bladselleri og salt og steg i ca. 1 min.

Pisk æg, fløde, vand, paprika og salt sammen. Smelt resten af smørret i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt æggeblandingen og bag omeletten ved svag varme i ca. 3 min. Skub og løft forsigtigt i æggeblandingen, mens den stivner. Drys med ost og bag i ca. 2 min. Lad omeletten glide halvt over på et fad. Læg champignon-fyldet på (uden væde) og fold resten af omeletten over. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: