Champignonomelet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

30 min

Lav dig en lækker omelet til frokost en dag, hvor du har god tid. Omeletten er fyldt med champignon, bladselleri og ost - og er superlet at lave!

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 225 g hele, rensede champignoner
  • 4 stilke bladselleri i stave
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • top af bladselleri

Tilbehør

  • 120 g italiensk brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Gyldn halvdelen af smørret i en pande. Steg champignonerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 7 min. Tilsæt bladselleri og salt og steg i ca. 1 min.

Pisk æg, fløde, vand, paprika og salt sammen. Smelt resten af smørret i en pande (ca. 21 cm i diameter) ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt æggeblandingen og bag omeletten ved svag varme i ca. 3 min. Skub og løft forsigtigt i æggeblandingen, mens den stivner. Drys med ost og bag i ca. 2 min. Lad omeletten glide halvt over på et fad. Læg champignon-fyldet på (uden væde) og fold resten af omeletten over. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: