Champignonsuppe med kalkun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En rigtig nem og dejlig cremet suppe at lune sig på i årets kolde måneder.

Ingredienser

Antal portioner
  • 50 g smør
  • 4 små knuste fed hvidløg
  • 450 g champignoner i skiver
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 550 g kalkunbryst i strimler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl klippet frisk purløg eller persille

Tilbehør

  • 400 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og champignoner i ca. 3 min. Rør mel i og tilsæt bouillon, mælkesauce, kalkun, salt og peber. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. - rør af og til. Tilsæt purløg og smag til.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: