Champignonsuppe med kalkun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En rigtig nem og dejlig cremet suppe at lune sig på i årets kolde måneder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 4 små knuste fed hvidløg
  • 450 g champignoner i skiver
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 550 g kalkunbryst i strimler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl klippet frisk purløg eller persille

Tilbehør

  • 400 g brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og champignoner i ca. 3 min. Rør mel i og tilsæt bouillon, mælkesauce, kalkun, salt og peber. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. - rør af og til. Tilsæt purløg og smag til.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag