Champignonsuppe med kalkun - Opskrifter - Arla

Champignonsuppe med kalkun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En rigtig nem og dejlig cremet suppe at lune sig på i årets kolde måneder.

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 4 små knuste fed hvidløg
  • 450 g champignoner i skiver
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 550 g kalkunbryst i strimler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dl klippet frisk purløg eller persille

Tilbehør

  • 400 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og champignoner i ca. 3 min. Rør mel i og tilsæt bouillon, mælkesauce, kalkun, salt og peber. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. - rør af og til. Tilsæt purløg og smag til.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: