Chia-yoghurt med rabarber og mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Ny og anderledes yoghurt, der vil gøre sig godt på en trendy brunch eller som et frisk pust til den vanlige morgenmad.

Ingredienser

Antal portioner

Chia-yoghurt

Bagte rabarber med mandler

  • 100 g rabarber i mindre stykker
  • 1 spsk lys muscovadosukker
  • 25 g mandler
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær

Sådan gør du

Sådan gør du

Chia-yoghurt

Rør alle ingredienserne godt sammen, og stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer - og gerne natten over.

Bagte rabarber med mandler

Fordel rabarber og sukker i en lille bradepande og bag dem midt i ovnen. Fordel mandlerne i et andet lille ovnfast fad og bag dem ved siden af rabarberne. Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af. Hak mandlerne groft og lad dem køle af.

Hæld den faste chia-yoghurt i 4 glas og fordel de bagte rabarber og mandler på toppen. Server straks.

Bagetid for rabarber

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Bagetid for mandler

Ca. 10 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for rabarber kan du bruge blommer - så har du også en lækker topping til efteråret.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: