Chiagrød med kefir og hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

60+ min

Chiagrød med kefir og hindbær - en lækker morgenmad som du kan forberede aftenen før. Spis den hjemme eller tag den med på farten!

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g skyllede hindbær
  • 6 dl Arla® kefir Kefir
  • 60 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 2 spsk chiafrø
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4 spsk granola eller mysli

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld hindbærrene i en skål og mos dem let med en gaffel. Rør kefir, havregryn, chiafrø og vanilje sammen. Hæld halvdelen af kefirblandingen i 2 glas med tilsluttende låg (ca. ½ liter). Fordel hindbærmosen i de 2 glas. Hæld resten af kefirblandingen herpå. Sæt låg på og stil glassene på køl i mndst 4 timer - og gerne natten over.

Fordel granola øverst i de 2 glas og server.

Tips

Brug optøede, frosne hindbær i stedet for friske. Vær dog opmærksom på, at Fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information. Erstat evt. hindbærrene med hindbærmarmelade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: