Chiagrød med kefir og hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

Chiagrød med kefir og hindbær - en lækker morgenmad som du kan forberede aftenen før. Spis den hjemme eller tag den med på farten!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g skyllede hindbær
  • 6 dl Arla® kefir Kefir 1,5%
  • 60 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 2 spsk chiafrø
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4 spsk granola eller mysli

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld hindbærrene i en skål og mos dem let med en gaffel. Rør kefir, havregryn, chiafrø og vanilje sammen. Hæld halvdelen af kefirblandingen i 2 glas med tilsluttende låg (ca. ½ liter). Fordel hindbærmosen i de 2 glas. Hæld resten af kefirblandingen herpå. Sæt låg på og stil glassene på køl i mndst 4 timer - og gerne natten over.

Fordel granola øverst i de 2 glas og server.

Tips

Brug optøede, frosne hindbær i stedet for friske. Vær dog opmærksom på, at Fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information. Erstat evt. hindbærrene med hindbærmarmelade.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag