Chiagrød med kefir og hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

60+ min

Chiagrød med kefir og hindbær - en lækker morgenmad som du kan forberede aftenen før. Spis den hjemme eller tag den med på farten!

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g skyllede hindbær
  • 6 dl Arla® kefir Kefir
  • 60 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 2 spsk chiafrø
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4 spsk granola eller mysli

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld hindbærrene i en skål og mos dem let med en gaffel. Rør kefir, havregryn, chiafrø og vanilje sammen. Hæld halvdelen af kefirblandingen i 2 glas med tilsluttende låg (ca. ½ liter). Fordel hindbærmosen i de 2 glas. Hæld resten af kefirblandingen herpå. Sæt låg på og stil glassene på køl i mndst 4 timer - og gerne natten over.

Fordel granola øverst i de 2 glas og server.

Tips

Brug optøede, frosne hindbær i stedet for friske. Vær dog opmærksom på, at Fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information. Erstat evt. hindbærrene med hindbærmarmelade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: