Chiagrød med mælk og rabarber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Chiagrød med mælk, bagte rabarber og mandler. En skøn og nem chiagrød, der kan spises på brunchbordet, som mellemåltid eller som dessert.

Ingredienser

Antal portioner

Chiagrød

  • 2 dl Arla® Laktosefri minimælk
  • 2 dl Arla® Laktosefri Skyr naturel 0,2%
  • 3 spsk chiafrø
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker

Bagte rabarber

  • 200 g rabarber i mindre stykker
  • 2 spsk lys muscovadosukker
  • ½ dl vand
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 25 g ristede, grofthakkede mandler

Sådan gør du

Sådan gør du

Chiagrød

Rør alle ingredienserne godt sammen, og stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer - og gerne natten over.

Bagte rabarber

Fordel rabarberne i en lille bradepande og drys sukker over. Hæld vand ved og grill dem øverst i ovnen. Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af.

Hæld chiagrøden i 4 glas og fordel de bagte rabarber og mandler på toppen. Server straks.

Grill

Ca. 5 min.

Tip

I stedet for rabarber kan du bruge blommer - så har du også en lækker topping til efteråret.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: