Chili- og ingefærsauce til nudler og skinkemignon
30 min

Chili- og ingefærsauce til nudler og skinkemignon

Få varmen med denne nudelret - gør den evt. endnu mere spicy med mere chili og ingefær hvis du er til det rigtig hotte.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chili- og ingefærsauce til nudler og skinkemignon

Få varmen med denne nudelret - gør den evt. endnu mere spicy med mere chili og ingefær hvis du er til det rigtig hotte.

Antal portioner

Chili-ingefærsauce

  • 25 g smør
  • 300 g haricots verts i halve
  • 2 røde peberfrugter i strimler
  • 1 lille frisk og stærk rød chilipeber, fx piri piri - uden kerner
  • 4 små hakkede fed hvidløg
  • 1½ spsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ liter Karolines Køkken® Hvid mælkesauce
  • 25 g smør
  • 500 g skinkemignon i ½ cm tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g tørrede ægnudler
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Chili-ingefærsauce

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits bønner, peberfrugt, chili, hvidløg og ingefær i ca. 3 min. Tilsæt mælkesauce og bring saucen i kog under omrøring. Fjern chilipeberen og smag til.

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Drys kødet med salt og peber og steg halvdelen af skiverne ca. ½ min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme. Steg resten af kødskiverne.

Kom imens nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 1 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte.

Kom de nykogte nudler i en varm skål, fordel sauce og kødskiver hen over og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %
Print