Chili- og ingefærsauce til nudler og skinkemignon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Få varmen med denne nudelret - gør den evt. endnu mere spicy med mere chili og ingefær hvis du er til det rigtig hotte.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chili-ingefærsauce

  • 25 g smør
  • 300 g haricots verts i halve
  • 2 røde peberfrugter i strimler
  • 1 lille frisk og stærk rød chilipeber, fx piri piri - uden kerner
  • 4 små hakkede fed hvidløg
  • 1½ spsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Hvid mælkesauce 4%
  • 25 g smør
  • 500 g skinkemignon i ½ cm tynde skiver
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g tørrede ægnudler
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chili-ingefærsauce

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits bønner, peberfrugt, chili, hvidløg og ingefær i ca. 3 min. Tilsæt mælkesauce og bring saucen i kog under omrøring. Fjern chilipeberen og smag til.

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Drys kødet med salt og peber og steg halvdelen af skiverne ca. ½ min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme. Steg resten af kødskiverne.

Kom imens nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 1 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte.

Kom de nykogte nudler i en varm skål, fordel sauce og kødskiver hen over og server.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag