

Chilikaffe med cremet mælk
30 min
Hot kaffe, der luner og med dejlig smag af chokolade.
Ingredienser
Antal portioner
- 4 dl vand
- 3 spsk malede, mørkristede kaffebønner - gerne friskmalet
- 1 tsk finthakket rød chilipeber
- 2 dl Arla Latte Art® 2,6% eller sødmælk
- 4 tern mørk chokolade (ca. 70% kakao)
- 1 spsk fintrevet mørk chokolade (ca. 70% kakao)
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Kom vand, kaffe og chili i en lille gryde. Bring blandingen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Hæld chilikaffen gennem en sigte med et stykke køkkenrulle og fordel kaffen i 4 glas.
Bring mælken i kog i en lille tykbundet gryde. Skum mælken op og hæld den i glassene. Læg en tern chokolade i hvert glas, drys med revet chokolade og server straks.
Tip
Du kan bruge en mørk chokolade med ca. 55% kakao, så bliver kaffen lidt sødere. Den kan også sødes med sukker eller sirup.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 1640 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 5,7 g
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 45 %
- Fedt: 41 %