Chokoladecreme til hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Chokoladecremen er så enkel, at du kan lave den samtidig med at du brygger kaffen!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 200 g frosne hindbær
  • 450 g vaniljeflødeis
  • ½ tsk groft salt (fx gourmetsalt)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i fløden. Rør til chokoladen er smeltet.

Fordel hindbær, iskugler og chokoladecreme på tallerkener. Drys lidt salt over chokoladecremen. Server straks.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag