Chokoladecreme til hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Chokoladecremen er så enkel, at du kan lave den samtidig med at du brygger kaffen!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g frosne hindbær
  • 450 g vaniljeflødeis
  • ½ tsk groft salt (fx gourmetsalt)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i fløden. Rør til chokoladen er smeltet.

Fordel hindbær, iskugler og chokoladecreme på tallerkener. Drys lidt salt over chokoladecremen. Server straks.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag