Chokoladecreme til hindbær
30 min

Chokoladecreme til hindbær

Chokoladecremen er så enkel, at du kan lave den samtidig med at du brygger kaffen!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladecreme til hindbær

Chokoladecremen er så enkel, at du kan lave den samtidig med at du brygger kaffen!

Antal portioner
  • 200 g frosne hindbær
  • 800 ml Arla® Øko flødeis, Vanilje (ca. 445 g)
  • ½ tsk groft salt (fx gourmetsalt)

Fremgangsmåde:

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i fløden. Rør til chokoladen er smeltet.

Fordel hindbær, iskugler og chokoladecreme på tallerkener. Drys lidt salt over chokoladecremen. Server straks.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 54 %
Print