Chokoladecreme til hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Chokoladecremen er så enkel, at du kan lave den samtidig med at du brygger kaffen!

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g frosne hindbær
  • 800 ml Arla® Øko flødeis, Vanilje (ca. 445 g)
  • ½ tsk groft salt (fx gourmetsalt)

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i fløden. Rør til chokoladen er smeltet.

Fordel hindbær, iskugler og chokoladecreme på tallerkener. Drys lidt salt over chokoladecremen. Server straks.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: