

Chokoladecreme til hindbær
30 min
Chokoladecremen er så enkel, at du kan lave den samtidig med at du brygger kaffen!
Ingredienser
Antal portioner
- 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
- 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
- 200 g frosne hindbær
- 450 g vaniljeflødeis
- ½ tsk groft salt (fx gourmetsalt)
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i fløden. Rør til chokoladen er smeltet.
Fordel hindbær, iskugler og chokoladecreme på tallerkener. Drys lidt salt over chokoladecremen. Server straks.
Bemærk
Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 7690 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 9,7 g
- Protein: 7 %
- Kulhydrat: 39 %
- Fedt: 54 %