Chokoladecreme til hindbær
30 min

Chokoladecreme til hindbær

Chokoladecremen er så enkel, at du kan lave den samtidig med at du brygger kaffen!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladecreme til hindbær

Chokoladecremen er så enkel, at du kan lave den samtidig med at du brygger kaffen!

Antal portioner
  • 200 g frosne hindbær
  • ½ liter vaniljeflødeis

Fremgangsmåde:

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i fløden. Rør til chokoladen er smeltet.

Ved serveringen

Fordel hindbær, iskugler og chokoladecreme på tallerkener. Drys lidt salt over chokoladecremen. Server straks.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,4 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 62 %
Print