Chokoladeforme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Intens chokoladesmag. Et hit for chokoladeelskere!

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g smør
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 2 æg
  • 1 dl sukker
  • 1 spsk appelsinlikør eller cognac

Servering

  • 2 passionsfrugter

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde. Bryd chokoladen i små stykker og lad den smelte i smørret. Pisk æg og sukker til æggesnaps. Pisk æggesnapsen i chokoladeblandingen og smag til med likør eller cognac. Fordel massen i 4 ovnfaste, smurte og meldryssede portionsforme. Bages midt i ovnen. Massen skal være lidt løs i midten. Lad "chokoladeformene" køle af. Del passionsfrugterne og server til.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7140 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 54 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: