Chokoladeforme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Intens chokoladesmag. Et hit for chokoladeelskere!

Ingredienser

Antal portioner
  • 75 g smør
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 2 æg
  • 1 dl sukker
  • 1 spsk appelsinlikør eller cognac

Servering

  • 2 passionsfrugter

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde. Bryd chokoladen i små stykker og lad den smelte i smørret. Pisk æg og sukker til æggesnaps. Pisk æggesnapsen i chokoladeblandingen og smag til med likør eller cognac. Fordel massen i 4 ovnfaste, smurte og meldryssede portionsforme. Bages midt i ovnen. Massen skal være lidt løs i midten. Lad "chokoladeformene" køle af. Del passionsfrugterne og server til.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7140 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 54 %
  • Alkohol: 1 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: