Chokoladeforme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Intens chokoladesmag. Et hit for chokoladeelskere!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g smør
  • 100 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 2 æg
  • 1 dl sukker
  • 1 spsk appelsinlikør eller cognac

Servering

  • 2 passionsfrugter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde. Bryd chokoladen i små stykker og lad den smelte i smørret. Pisk æg og sukker til æggesnaps. Pisk æggesnapsen i chokoladeblandingen og smag til med likør eller cognac. Fordel massen i 4 ovnfaste, smurte og meldryssede portionsforme. Bages midt i ovnen. Massen skal være lidt løs i midten. Lad "chokoladeformene" køle af. Del passionsfrugterne og server til.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7140 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 54 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag