Chokoladeis med syltet ingefær

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

En dejlig chokoladeis med et tvist af syltet ingefær. Frisk og skarp i smagen- prøv den!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret til en luftig "æggesnaps". Pisk æggehviderne stive. Tilsæt resten af sukkeret og pisk igen, til æggehviderne bliver seje. Pisk fløden stiv. Vend smeltet chokolade, ingefær og cognac i "æggesnapsen". Vend først flødeskum og derefter æggehviderne i. Hæld ismassen i en form (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 8 timer. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen

Vend isen ud på et fad eller anret den i portionsglas.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14920 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 77 %
  • Alkohol: 2 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: