Chokoladeis med syltet ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

En dejlig chokoladeis med et tvist af syltet ingefær. Frisk og skarp i smagen- prøv den!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret til en luftig "æggesnaps". Pisk æggehviderne stive. Tilsæt resten af sukkeret og pisk igen, til æggehviderne bliver seje. Pisk fløden stiv. Vend smeltet chokolade, ingefær og cognac i "æggesnapsen". Vend først flødeskum og derefter æggehviderne i. Hæld ismassen i en form (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 8 timer. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen

Vend isen ud på et fad eller anret den i portionsglas.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14920 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 77 %
  • Alkohol: 2 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: