Chokoladeis med syltet ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

En dejlig chokoladeis med et tvist af syltet ingefær. Frisk og skarp i smagen- prøv den!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret til en luftig "æggesnaps". Pisk æggehviderne stive. Tilsæt resten af sukkeret og pisk igen, til æggehviderne bliver seje. Pisk fløden stiv. Vend smeltet chokolade, ingefær og cognac i "æggesnapsen". Vend først flødeskum og derefter æggehviderne i. Hæld ismassen i en form (ca. 2 liter) og dæk den med alufolie. Frys isen i ca. 8 timer. Tag isen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen

Vend isen ud på et fad eller anret den i portionsglas.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14920 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 77 %
  • Alkohol: 2 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: