Chokoladekugler med ingefær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Prøv disse chokoladekugler med ingefær. Det perfekte konfekt til kaffen!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

26 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 275 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 2 spsk meget finthakkede valnøddekerner
  • ½ tsk guldstøv
  • 1 tsk kakaopulver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk mælkechokoladen i mindre stykker og hak ingefæren groft. Kom chokolade, ingefær og valnøddekerner i en foodprocessor og hak blandingen ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Kom chokoladeblandingen i en skål. Tilsæt flødeost og rør fyldet godt sammen med en gaffel. Stil fyldet tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Form, med 2 teskeer, ca. 55 små kugler - på størrelse med store hasselnødder. Læg konfektkuglerne på en bakke med bagepapir og stil dem tildækket i fryseren i ca. ½ time.

Knæk den mørke chokolade i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Læg en konfektkugle på en gaffel og vend hurtigt kuglen i den smeltede chokolade. Stil den overtrukne kugle tilbage på bakken og pynt den med valnøddekerner, guldstøv eller kakao. Overtræk og pynt resten af kuglerne. Lad dem stå på køkkenbordet til chokoladen er stivnet. Stil derefter chokoladekuglerne i køleskabet i mindst 2 timer.

Tip

Chokoladekuglerne kan opbevares i køleskabet i 4-5 døgn.

Frysetip

Lad dem tø på køkkenbordet i ca. ½ time. Opbevar dem herefter på køl.

Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag