Chokoladekugler med valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Nydelsen ved hjemmelavet konfekt er altid stor. Disse kugler er bløde og sprøde på samme tid. Mmm!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

3 stk. pr. person

Opskriften gælder for 15 personer

  • 225 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Pynt

  • hakkede valnøddekerne

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bræk chokoladen i mindre stykker. Kom valnøddekerner og chokolade i et blenderglas. Blend ved højeste hastighed i ca. 15 sek., til chokolade og nødder er findelt. Kom blandingen i en skål og tilsæt flødeost. Mos blandingen godt sammen, fx med en gaffel. Form, med to teskeer, ca. 45 små kugler. Læg kuglerne på en bakke med bagepapir og stil dem tildækket i fryseren i ca. ½ time.

Smelt chokoladen i vandbad. Vend hurtigt hver kugle i chokoladen og sæt kuglerne på en bakke med bagepapir. Pynt med de hakkede valnøddekerner. Lad kuglerne køle af ved stuetemperatur til overtrækschokoladen er stiv og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer.

Tip

Konfekten kan opbevares tildækket i køleskabet i 3-4 dage.

Hvordan smelter man chokolade

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag