Chokolademousse med brændt mandel - Opskrifter - Arla

Chokolademousse med brændt mandel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Den brændte mandel smager fantastisk sammen med chokolademoussen.

Ingredienser

Antal portioner

Brændt mandel

  • ½ dl mandler
  • ¾ dl sukker
  • 1 tsk fintsnittet appelsinskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokoladen i en skål over vandbad - lad den køle let af. Pisk fløden til et let skum. Rør en æggeblomme ad gangen i den smeltede chokolade. Vend forsigtigt flødeskummet i chokoladeblandingen. Fordel moussen i portionskopper og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 1 time.

Brændt mandel

Smør et stykke bagepapir med olie. Smelt sukkeret i en lille gryde. Rør appelsin og mandel i med en træske. Hæld blandingen ud på det smurte bagepapir. Lad det stivne i ca. ½ time. Hak blandingen med en kniv og strø den hakkede mandel over chokolademoussen inden servering.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: