Chokolademousse med brændt mandel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Den brændte mandel smager fantastisk sammen med chokolademoussen.

Ingredienser

Antal portioner

Brændt mandel

  • ½ dl mandler
  • ¾ dl sukker
  • 1 tsk fintsnittet appelsinskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokoladen i en skål over vandbad - lad den køle let af. Pisk fløden til et let skum. Rør en æggeblomme ad gangen i den smeltede chokolade. Vend forsigtigt flødeskummet i chokoladeblandingen. Fordel moussen i portionskopper og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 1 time.

Brændt mandel

Smør et stykke bagepapir med olie. Smelt sukkeret i en lille gryde. Rør appelsin og mandel i med en træske. Hæld blandingen ud på det smurte bagepapir. Lad det stivne i ca. ½ time. Hak blandingen med en kniv og strø den hakkede mandel over chokolademoussen inden servering.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,2 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 62 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: