Chokolademousse med piskefløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(233 vurderinger)

60+ min

Denne lækre chokolademousse med piskefløde er den perfekte dessert, hvis man elsker chokolade.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smuttede mandler
  • 10 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål over vandbad. Tag skålen op og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen til en jævn blanding. Lad den køle af. Pisk fløden til flødeskum og vend det forsigtigt i den kolde chokoladeblanding. Hæld moussen i portionsglas og stil dem tildækkede i køleskabet i 4-6 timer.

Flæk mandlerne. Lad smørret blive gyldent i en pande og rist mandlerne ved jævn varme til de er lysebrune. Pynt med mandler ved serveringen.

Tip

I stedet for mørk chokolade kan du bruge hvid chokolade. Server evt. lidt friske bær til den hvide chokolademousse.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 77 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: