Chokoladerulle med citron - Opskrifter - Arla

Chokoladerulle med citron

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Med sød abrikos og syrlig citron byder denne chokoladerulle på en fuldendt smagsoplevelse.

Ingredienser

20 stk. pr portion

Antal portioner

  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18% Madlavningsfløde 18%
  • 150 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1½ spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1½ dl grofthakkede tørrede figner eller abrikoser
  • 1 dl nødder, fx hasselnøddekerner, cashew eller valnøddekerner
  • ½ dl ristede, salte solsikkekerner

Pynt

  • kakao

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tag den af varmen, tilsæt chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt de øvrige ingredienser og fordel chokoladeblandingen på 2 stykker film. Form blandingen til ruller (ca. 15 cm lange). Stil dem i køleskabet i mindst 4 timer.

Ved serveringen

Drys med kakao og skær chokoladerullerne i mindre stykker.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: