Chokoladerulle med citron

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Med sød abrikos og syrlig citron byder denne chokoladerulle på en fuldendt smagsoplevelse.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

20 stk. pr portion

Antal portioner

  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18% Madlavningsfløde 18%
  • 150 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 1½ spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1½ dl grofthakkede tørrede figner eller abrikoser
  • 1 dl nødder, fx hasselnøddekerner, cashew eller valnøddekerner
  • ½ dl ristede, salte solsikkekerner

Pynt

  • kakaopulver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tag den af varmen, tilsæt chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt de øvrige ingredienser og fordel chokoladeblandingen på 2 stykker film. Form blandingen til ruller (ca. 15 cm lange). Stil dem i køleskabet i mindst 4 timer.

Ved serveringen

Drys med kakao og skær chokoladerullerne i mindre stykker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag