Chokoladetoppe med cornflakes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Lav en stor portion og opbevar dem i fryseren - så er der lækkerier, når man trænger!

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

  • 25 g smør
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 50 g smuttede, grofthakkede mandler
  • 200 g mælkechokolade (ca. 30% kakao)
  • 50 g rosiner (ca. ¾ dl)
  • 25 g letknuste cornflakes (ca. 1½ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits nødder og mandler i ca. 2 min. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tag panden af varmen og vend rosiner og cornflakes i. Sæt, med 2 små skeer, 25 chokoladetoppe på en bakke eller en bageplade med bagepapir. Stil chokoladetoppene tildækket i køleskabet i mindst 1 time eller til de er kolde og faste.

Tips

Chokoladetoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn. Og de kan fryses.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,1 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: