Chokoladetoppe med cornflakes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Lav en stor portion og opbevar dem i fryseren - så er der lækkerier, når man trænger!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

  • 25 g smør
  • 50 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • 50 g smuttede, grofthakkede mandler
  • 200 g mælkechokolade (ca. 30% kakao)
  • 50 g rosiner (ca. ¾ dl)
  • 25 g letknuste cornflakes (ca. 1½ dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits nødder og mandler i ca. 2 min. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tag panden af varmen og vend rosiner og cornflakes i. Sæt, med 2 små skeer, 25 chokoladetoppe på en bakke eller en bageplade med bagepapir. Stil chokoladetoppene tildækket i køleskabet i mindst 1 time eller til de er kolde og faste.

Tips

Chokoladetoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn. Og de kan fryses.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,1 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag