Citronlever med persillesmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Lever er en ret som de fleste har et forhold til. Prøv denne velsmagende opskrift på citronlever med persillesmør og du vil elske det! Retten er sund og lige til!

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g kalvelever
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 75 g smør
  • 4 spsk hakket frisk kruspersille
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • 1 tomat i skiver
  • 1 citron i skvier

Tilbehør:

  • 600 g grønne bønner
  • 1 kg bagte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern hinderne og skær leveren i skiver. Læg dem i et fladt fad og dryp med citronsaft. Stil leveren koldt ½ time.

Tag 25 g smør fra til stegning. Skær resten i små blokke, der rulles i persille og stilles koldt.

Vend leverskiverne i mel blandet med salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og steg leverskiverne ved svag varme, 2-3 min. på hver side. Anret leveren på et varmt fad, og læg 1 skive citron og 1 skive tomat med persillesmør på hver leverskive.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: