Citruscreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Prøv denne hurtige og lækre opskrift på citruscreme. Serveres med sprøde butterdejskager og honningmelon. En dessert gæsterne vil elske!

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 plade optøet, frossen butterdej
  • 1 sammenpisket æggeblomme
  • 2 tsk flormelis
  • 1 moden honningmelon

Citruscreme

  • ½ liter appelsinsorbet

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær butterdejspladen ud i 8 lige store firkanter og prik dem med en gaffel. Pensl med æggeblomme og drys med sukker. Bag de små kager midt i ovnen.

Halver melonen og fjern kernerne. Skær melonen i store både, skræl dem og del bådene i mindre stykker.

Citruscreme

Bring saft, honning og vaniljekorn i kog i en lille tykbundet gryde. Kog det ved jævn varme i ca. 1 min. Tag gryden af varmen og vend det syrnede produkt i. Smag til med honning.

Fordel melon og den lune citruscreme i små skåle. Form 4 kugler af sorbeten og læg dem i skålene. Server straks sammen med de sprøde kager.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: