Cornflakesfisk - Opskrifter - Arla

Cornflakesfisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Lad børnene hjælpe til. De vil helt sikkert synes det er sjovt at knuse cornflakes...

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet eller sej
  • 2 dl letknuste cornflakes
  • 50 g smør - smeltet
  • ½ dl rasp
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 450 g groftrevne gulerødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern eventuelle ben fra fisken, skær den i 4-6 stykker og læg dem tæt i et ovnfast fad. Knus cornflakesene let og bland dem sammen med smør, rasp, hvidløg og salt. Fordel blandingen på fiskestykkerne og steg dem midt i ovnen.

Rør fraiche, limesaft, -skal, salt og peber sammen og smag til.

Server fisken sammen med kogte kartofler og revne gulerødder.

Stegetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: