Cornflakesfisk

Bedømmelse

(5 vurderinger)

45 min

Lad børnene hjælpe til. De vil helt sikkert synes det er sjovt at knuse cornflakes...

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g torskefilet eller sej
  • 2 dl letknuste cornflakes
  • 50 g smør - smeltet
  • ½ dl rasp
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 450 g groftrevne gulerødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern eventuelle ben fra fisken, skær den i 4-6 stykker og læg dem tæt i et ovnfast fad. Knus cornflakesene let og bland dem sammen med smør, rasp, hvidløg og salt. Fordel blandingen på fiskestykkerne og steg dem midt i ovnen.

Rør fraiche, limesaft, -skal, salt og peber sammen og smag til.

Server fisken sammen med kogte kartofler og revne gulerødder.

Stegetid

Ca. 20 min. ved 225°.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde: