Coupe à la Malta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Desserten har en god smag af vanilje, frisk appelsin og brunkager.

Ingredienser

Antal portioner

Vaniljekvark

  • 2 appelsiner

Pynt

  • brunkager

Sådan gør du

Sådan gør du

Vaniljekvark

Rør kvark, sukker, vaniljesukker og -korn sammen.

Rør risengrød og vaniljekvark sammen. Pisk fløden til et let skum og vend det i risengrødsblandingen. Smag til.

Skær appelsinerne i fileter. Fordel flødeblanding og appelsinstykker i portionsglas og pynt med brunkage.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 52 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: