Coupe à la Malta - Opskrifter - Arla

Coupe à la Malta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Desserten har en god smag af vanilje, frisk appelsin og brunkager.

Ingredienser

Antal portioner

Vaniljekvark

  • 2 appelsiner

Pynt

  • brunkage

Sådan gør du

Sådan gør du

Vaniljekvark

Rør kvark, sukker, vaniljesukker og -korn sammen.

Rør risengrød og vaniljekvark sammen. Pisk fløden til et let skum og vend det i risengrødsblandingen. Smag til.

Skær appelsinerne i fileter. Fordel flødeblanding og appelsinstykker i portionsglas og pynt med brunkage.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: