Coupe à la Malta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Desserten har en god smag af vanilje, frisk appelsin og brunkager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Vaniljekvark

  • 2 appelsiner

Pynt

  • brunkage

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vaniljekvark

Rør kvark, sukker, vaniljesukker og -korn sammen.

Rør risengrød og vaniljekvark sammen. Pisk fløden til et let skum og vend det i risengrødsblandingen. Smag til.

Skær appelsinerne i fileter. Fordel flødeblanding og appelsinstykker i portionsglas og pynt med brunkage.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,5 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag