Couscoussalat med kippers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Kippers... De fleste spiser dem ikke så tit, men de smager jo skønt og er fine at have på lager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • 2½ dl kogende vand
  • 700 g friske eller frosne haricots verts
  • 1½ liter kogende vand

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Overhæld bønnerne med kogende vand og lad dem trække i ca. 3 min. Lad bønnerne dryppe af i et dørslag.

Vend couscousgryn, citronsaft, salt, hvidløg, løg, ost og bønner sammen. Smag til. Kom salaten i et stort fad. Del de afdryppede kippers i mindre stykker og fordel dem i salaten.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde: