Couscoussalat med kippers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Kippers... De fleste spiser dem ikke så tit, men de smager jo skønt og er fine at have på lager.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • 2½ dl kogende vand
  • 700 g friske eller frosne haricots verts
  • 1½ liter kogende vand

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Overhæld bønnerne med kogende vand og lad dem trække i ca. 3 min. Lad bønnerne dryppe af i et dørslag.

Vend couscousgryn, citronsaft, salt, hvidløg, løg, ost og bønner sammen. Smag til. Kom salaten i et stort fad. Del de afdryppede kippers i mindre stykker og fordel dem i salaten.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 33 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: