Couscoussalat med kippers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Kippers... De fleste spiser dem ikke så tit, men de smager jo skønt og er fine at have på lager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • 2½ dl kogende vand
  • 700 g friske eller frosne haricots verts
  • 1½ liter kogende vand

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Overhæld bønnerne med kogende vand og lad dem trække i ca. 3 min. Lad bønnerne dryppe af i et dørslag.

Vend couscousgryn, citronsaft, salt, hvidløg, løg, ost og bønner sammen. Smag til. Kom salaten i et stort fad. Del de afdryppede kippers i mindre stykker og fordel dem i salaten.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: