Couscoussalat med ost og appelsin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Det er supernemt og hurtigt at lave couscous. Grynene skal blot overhældes med kogende vand og trække lidt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 kyllingeunderlår (ca. 1 kg)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Couscoussalat

  • 2 appelsiner
  • 100 g couscousgryn (ca. 1¼ dl)
  • ¾ liter fintsnittet hvidkål
  • 300 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • 1 tsk groft salt
  • 1½ dl kogende vand

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tør kyllingelårene godt og læg dem i en lille bradepande. Drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Couscoussalat

Skær skal og hinder af appelsinerne - følg frugtens form. Skær (over en skål) langs appelsinbådenes hinder så bådene løsnes, uden at hinderne følger med - gem saften (ca. ¾ dl). Kom i nævnte rækkefølge couscousgryn, hvidkål, ærter og salt i en skål. Overhæld blandingen med det kogende vand og lad den trække på køkkenbordet ca. 5 min. - uden omrøring. Tilsæt appelsinsaft og vend rundt i blandingen. Lad den trække i yderligere ca. 5 min.

Anret salaten på tallerkener og fordel herpå appelsinfileter og ost. Drys med peber. Anret kyllingelårene på salaten og server.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tilberedningstip

Grill kyllingelårene i 4-5 min., hvis de ikke er blevet gyldne.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag