Cremefraichedressing med champignoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Med denne Cremefraichedressing med champignoner, giver du salaten et ekstra pift. Kan også bruges som tilbehør i forbindelse med kødretter.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche med champignoner og persille. Smag til med salt og peber. Lad dressingen stå og trække koldt i ca. 1 time og rør den op inden serveringen.

Tip

Cremefraiche-dressing med champignoner er god til en salatbar bestående af fx majs, rødkål, blomkål, tomater, rødbeder, bønnespirer, ærter, ræddiker, julesalat og champignoner.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,1 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 8 %
  • Fedt: 85 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: