Cremefraichefromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

En simpel og nem fromage med cremefraiche, fintrevet appelsinskal og friskpresset appelsinsaft. Denne cremefraichefromage er perfekt til dessert eller som snack.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • appelsin i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bland cremefraiche med sukker og appelsinskal. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblassen med appelsinsaften, og bland den i cremefraichen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i cremefraicheblandingen. Hæld fromagen i en serveringsskål, når den er næsten stiv. Stil den koldt. Pynt ved serveringen med appelsinskiver der er skåret i mindre stykker.

Tip

Fromagen kan også serveres med appelsinsalat, bestående af skrællede appelsiner skåret i tynde skiver og drysset med sukker.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 75 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: