Cremefraichefromage

Bedømmelse

(8 vurderinger)

60+ min

En simpel og nem fromage med cremefraiche, fintrevet appelsinskal og friskpresset appelsinsaft. Denne cremefraichefromage er perfekt til dessert eller som snack.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • appelsiner i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bland cremefraiche med sukker og appelsinskal. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblassen med appelsinsaften, og bland den i cremefraichen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i cremefraicheblandingen. Hæld fromagen i en serveringsskål, når den er næsten stiv. Stil den koldt. Pynt ved serveringen med appelsinskiver der er skåret i mindre stykker.

Tip

Fromagen kan også serveres med appelsinsalat, bestående af skrællede appelsiner skåret i tynde skiver og drysset med sukker.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 75 %

Print

Kilde: