Cremefraichefromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

En simpel og nem fromage med cremefraiche, fintrevet appelsinskal og friskpresset appelsinsaft. Denne cremefraichefromage er perfekt til dessert eller som snack.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt:

  • appelsin i skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bland cremefraiche med sukker og appelsinskal. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Afkøl husblassen med appelsinsaften, og bland den i cremefraichen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i cremefraicheblandingen. Hæld fromagen i en serveringsskål, når den er næsten stiv. Stil den koldt. Pynt ved serveringen med appelsinskiver der er skåret i mindre stykker.

Tip

Fromagen kan også serveres med appelsinsalat, bestående af skrællede appelsiner skåret i tynde skiver og drysset med sukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 75 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: