Cremefraichesauce med citronskal

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Prøv denne friske og lækre cremefraichesauce med citronskal. Opskriften er det perfekte alternativ til en varme saucer, hvis ingredienserne mangler.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør cremefraiche op med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber. Lad saucen trække tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Rør den op inden serveringen.

Tip

Server saucen til fx røget ørred-, silde- eller makrelfileter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 92 %

Print

Kilde: