

Cremefraichesauce med citronskal
45 min
Prøv denne friske og lækre cremefraichesauce med citronskal. Opskriften er det perfekte alternativ til en varme saucer, hvis ingredienserne mangler.
Ingredienser
Antal portioner
-
2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
-
2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
- 2 spsk hakket frisk dild
- 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Rør cremefraiche op med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber. Lad saucen trække tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Rør den op inden serveringen.
Tip
Server saucen til fx røget ørred-, silde- eller makrelfileter.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 4720 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 0,1 g
- Protein: 3 %
- Kulhydrat: 5 %
- Fedt: 92 %