Cremefraichesauce med purløg
30 min

Cremefraichesauce med purløg

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med purløg. En nem og hurtig sauce, som passer perfekt salater eller kødretter.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cremefraichesauce med purløg

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med purløg. En nem og hurtig sauce, som passer perfekt salater eller kødretter.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Rør ingredienserne sammen og smag til med salt.

Saucen er velegnet som dip til fx røgede muslinger, kartoffelchips, rå agurkestave, blomkålsbuketter eller bladselleri, eller som sauce til sprængt oksebryst, hamburgerryg eller kogt skinke.

Tip

Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. Cremefraiche-saucen kan også tilberedes med lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 65 %
Print