Cremefraichesauce med purløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med purløg. En nem og hurtig sauce, som passer perfekt salater eller kødretter.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør ingredienserne sammen og smag til med salt.

Saucen er velegnet som dip til fx røgede muslinger, kartoffelchips, rå agurkestave, blomkålsbuketter eller bladselleri, eller som sauce til sprængt oksebryst, hamburgerryg eller kogt skinke.

Tip

Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. Cremefraiche-saucen kan også tilberedes med lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: