Cremefraichesauce med purløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med purløg. En nem og hurtig sauce, som passer perfekt salater eller kødretter.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør ingredienserne sammen og smag til med salt.

Saucen er velegnet som dip til fx røgede muslinger, kartoffelchips, rå agurkestave, blomkålsbuketter eller bladselleri, eller som sauce til sprængt oksebryst, hamburgerryg eller kogt skinke.

Tip

Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. Cremefraiche-saucen kan også tilberedes med lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: