Cremefraichesauce med purløg

Bedømmelse

(2 vurderinger)

30 min

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med purløg. En nem og hurtig sauce, som passer perfekt salater eller kødretter.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør ingredienserne sammen og smag til med salt.

Saucen er velegnet som dip til fx røgede muslinger, kartoffelchips, rå agurkestave, blomkålsbuketter eller bladselleri, eller som sauce til sprængt oksebryst, hamburgerryg eller kogt skinke.

Tip

Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. Cremefraiche-saucen kan også tilberedes med lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 65 %

Print

Kilde: