Cremefraichesauce med purløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med purløg. En nem og hurtig sauce, som passer perfekt salater eller kødretter.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør ingredienserne sammen og smag til med salt.

Saucen er velegnet som dip til fx røgede muslinger, kartoffelchips, rå agurkestave, blomkålsbuketter eller bladselleri, eller som sauce til sprængt oksebryst, hamburgerryg eller kogt skinke.

Tip

Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. Cremefraiche-saucen kan også tilberedes med lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 12 %
  • Fedt: 65 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: