Cremefraichesauce med sherry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med sherry. Passer perfekt til salater eller kødretter. Hvad enten den er kold eller varm.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche med brøndkarse og smag saucen til med sherry, salt og peber. Lad saucen stå koldt i 1 time, og rør den op inden serveringen.

Tips

Saucen kan også serveres varm. Kom de 2 slags cremefraiche i en tykbundet gryde, og varm dem igennem. Tilsæt sherry og smag til med salt og peber. Vend brøndkarsen i lige inden serveringen. Du kan også lave den varme sauce med Karolines Køkken® Flødefraiche 30%.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 88 %
  • Alkohol: 3 %

Print

Kilde: