Cremefraichesauce med sherry - Opskrifter - Arla

Cremefraichesauce med sherry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med sherry. Passer perfekt til salater eller kødretter. Hvad enten den er kold eller varm.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche med brøndkarse og smag saucen til med sherry, salt og peber. Lad saucen stå koldt i 1 time, og rør den op inden serveringen.

Tips

Saucen kan også serveres varm. Kom de 2 slags cremefraiche i en tykbundet gryde, og varm dem igennem. Tilsæt sherry og smag til med salt og peber. Vend brøndkarsen i lige inden serveringen. Du kan også lave den varme sauce med Karolines Køkken® Flødefraiche 30%.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 88 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: