Cremefraichesauce med sherry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med sherry. Passer perfekt til salater eller kødretter. Hvad enten den er kold eller varm.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche med brøndkarse og smag saucen til med sherry, salt og peber. Lad saucen stå koldt i 1 time, og rør den op inden serveringen.

Tips

Saucen kan også serveres varm. Kom de 2 slags cremefraiche i en tykbundet gryde, og varm dem igennem. Tilsæt sherry og smag til med salt og peber. Vend brøndkarsen i lige inden serveringen. Du kan også lave den varme sauce med Karolines Køkken® Flødefraiche 30%.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 88 %
  • Alkohol: 3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag