Cremefraichesauce med sherry

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Prøv denne opskrift på cremefraichesauce med sherry. Passer perfekt til salater eller kødretter. Hvad enten den er kold eller varm.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland cremefraiche med brøndkarse og smag saucen til med sherry, salt og peber. Lad saucen stå koldt i 1 time, og rør den op inden serveringen.

Tips

Saucen kan også serveres varm. Kom de 2 slags cremefraiche i en tykbundet gryde, og varm dem igennem. Tilsæt sherry og smag til med salt og peber. Vend brøndkarsen i lige inden serveringen. Du kan også lave den varme sauce med Karolines Køkken® Flødefraiche 30%.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 88 %
  • Alkohol: 3 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag